6 de març 2014

Buckingham Palace, Londres
1997


Estimat Joan Ferrer:

Estic molt sorpresa amb tot el que m’has relatat. Al principi no em vaig creure res, pensava que eres un dels milers de bojos que hi ha a la presó però com m’estaves contant tants detalls de les distintes èpoques en les quals havies viscut, he terminat per creure’t.

Comprenc la teua situació i no et mereixes estar a la presó. Sé que es molt difícil d’assimilar el fet de ser condemnat a cadena perpetua sent immortal. Aleshores, he considerat la opció de donar-te pena de mort o la d’indultar-te i pense que la més correcta és la d’indultar-te, perquè,  si ets immortal, no et puc donar pena de mort. Sé que molta gent em criticarà per alliberar un criminal, però jo sé la vertadera història. Una vegada estigues fora, confie en què tots els anys d’experiència que tens et servisquen per no cometre cap crimen.

Com que aquesta carta és confidencial i jo ja he complit la meua part del tracte, et demane a canvi que poses el teu poder dels diners al meu servei. Ara solament queda que em demostres el teu poder i que acceptes la meua proposta.

Isabel II, Reina d’Anglaterra.


   

Alejandro Folch Ruiz  1r Batxillerat Ciències

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.