8 de març 2014

Hola Joan,

Sóc Emma, t´escric perquè una vella amiga que treballa a la cort de la reina d´Anglaterra, fa uns mesos, ordenant l´habitació d´aquesta, va trobar una carta amb el teu nom i no va poder evitar llegir-la. De seguida em va dir de la teua situació i en saber de tu em retornà la felicitat que el pas dels segles s´havia endut.

De segur que et sorprén la meua immortalitat, però tot té una explicació. Després  que et  marxares vaig plorar i patir tant que un dia se´m va aparéixer el dimoni, em parlà del seu tracte amb tu i em va dir que ell podia donar-me una solución al meu patiment, m´oferí la immortalitat a canvi de no poder trobar-nos en persona mai més i que si alguna vegada ho ferem moriríem en poc de temps i vaig acceptar decididament. Després d´això vaig buscar-te incesantment durant segles sense resultat però ara per fi sé de tu, el meu amor…

Només desitge que em continues estimant com jo a tu, només vull esperar-te i estar al teu costat novament,  tot i que açò significaria morir, doncs el nostre amor romandrà en l´eternitat.

PD: Espere la teua resposta, et voldré sempre.

Emma


Cristina El Nagar  2n Batxillerat Ciències

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.