8 de març 2014

Microrelat elQuint 2

-->
Bona forma de cridar la atenció, amic Joan. T'has preguntat per què i què he fet amb la teua spata ignea i es pot resumir amb manipulació.
 
La veritat és que encara que no ha sigut fàcil enganyar-te, he estat present a cada moviment que has realitzat, he sigut la teua ombra que no has aconseguit veure, he sigut, a moments, la teua alegria però també la teua desesperació. Desesperació que t'ha portat a aquest estat on busques l’últim recurs pel qual eixir.
 
Adivine que no sabies que la persona que es suposava que anava a rebre el teu prec, la reina d'Anglaterra, ha tingut el somni de ser actriu com la teua volguda esfinx. Adivine també que no has pensat en la relació d'aquestes dues... Recordes el moment de conèixer la Greta? "Tots dos som immortals". Pensares en la fama i pensares malament. Estava present, era jo jugant el paper de les persones a les quals estimes.
 
No anava a ser tan fàcil la teua vida i de igual manera que tinc pactes amb tu, els tinc amb altres. Com si no anava a ser la vida dels teus estimats Karl, Philips i Pizarro entre altres? Fins i tot la teua esfinx i la reina d'Anglaterra han sigut testimonis de la meua existència.
 
Per cert, se m'oblidava dir-te una condició d'un dels desitjos: per cada mil·leni passat, et penediràs un altre. Espere que el gaudisques.

El diable.

Maria San Antonio López
1r Batxillerat
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.