8 de març 2014

Microrelat elQuint 4

-->
Buckingham Palace
SWI Londres, 03 de Març del 2014
Presó *****, Anglaterra

Senyor John Smith,
Ha sigut una lectura interessant que ha aconseguit fer-me pensar, no solament en el vostre problema, sinó també en l'apreciació de la vida com a tal.
Comprenc que vostè desitgés morir perquè pensa que n'ha vist prou i està fart d'ocultar-se, però, ja que, segons vostè, és immortal i pel que heu escrit tot el món que intenta ocasionar-li quarsevol mal a la seua persona acaba malferit o mort, i també considera que és un home amb mil·lennis de saviesa i pot ser-li de gran utilitat a aquest país, us propose:
  • Primerament, el vostre indult i, com demanàveu en la carta, un sou per treballar al servei de la Corona d'Anglaterra, amb el càrrec de conseller personal.
  • Segon, vostè haurà de fer una aportació anual a l'Estat.
  • Tercer, totes les seues obres seran portades al nou museu que construirem a Londres per a mostrar-les.
  • Quart, aquest pacte restarà obert a noves clàusules que tant l'actual mandatari, jo mateix, com els futurs podran modificar segons la conveniència del sobirà.
  • Cinqué, serà un home lleial a mi i a aquest país, encara que podrà gaudir de llibertat per a viatjar arreu del món.
Aquestes són les meues condicions, si vostè està d'acord, comuniqueu-li la vostra resposta a l'home que us entrega la carta, ell té el poder per a deixar-li lliure sempre que la resposta siga afirmativa.

Atentament,
La Reina d'Anglaterra.

Tatiana Rodríguez Rodríguez
1r Batxillerat
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.