10 de març 2014

MICRORELAT IES ALBAL 4

                                                              Londres, 4 d’ Abril de 2014

John,


Per fi tinc noves teues. Et sorprendrà potser que jo, la Reina d’Anglaterra, corresponga a la teua demanda. Aquesta contestació té una llarga explicació que m’agradaria parlar amb tranquil·litat quan trobem el moment oportú. Jo sóc com tu. Encara que en el món em coneguen com a símbol d’Anglaterra, la meua vida és molt més llarga.

Vaig nàixer fa ara 2014 anys i també vaig tindre l’oportunitat de demanar tres desitjos al teu enemic, el Diable. Si açò t’estranya, he de dir-te que arreu del món, per cada un dels continents, hi ha tres persones immortals. Aquestes quinze persones tenim un gran paper en la Terra i és fer que el passat estiga sempre present.


Estaràs confós, però en assabentar-me del que havia ocorregut al museu, vaig sentir una sensació estranya, com si sapiguera que tu ets un més de nosaltres. Com no podem permetre que et quedes tancat a la presó, aprofitant un dels desitjos que vaig demanar, podràs eixir amb una nova identitat i amb un aspecte totalment diferent, hauràs de fer una nova vida, que al cap i a la fi, és el que volies.


Espere notícies teues,

 




Patrícia Cuesta Gamón, 1r Batx. C 
IES ALBAL  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.