10 de març 2014

MICRORELAT IES ALBAL 3



A Joan Ferrer:


Pot ser, la teua elecció no va ser molt correcta. T’escric perquè hui en dia la immortalitat és una cosa comú; ara els humans som capaços de prevenir tot tipus de malaltia i la raça humana és capaç d’evitar l’envelliment. Ara que tots els éssers humans som immortals busquem la mort de manera desesperada. La conclusió és que la vida no està feta per a ser eterna.


Potser ja hages mort i aquesta carta siga poc útil, però has de saber que la teua historia és coneguda per tot el món a causa del teu alliberament per part de les autoritats angleses l'any 2273. Els anglesos van investigar amb tu i van trobar la solució a la mort i a l’envelliment.


A causa de la superpoblació els governs de tot el món buscaren la solució a la immortalitat i van trobar-la a la carta. Jo, el productor de cinema americà Walt Disney, vaig ser descongelat a l'estiu de 2321 i ara mateix patisc de vida eterna. Sigues conscient del mal que el teu pacte amb el diable ha produït i desitge que l’spata ignea torne a mans de la població civil per tal d'eradicar la vida eterna.


ATT: Walt Disney



David Martí Labrador 1r Batx. C
IES ALBAL 
                                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.