8 de març 2017

Noves Joies?

La senyoreta Rose era treballadora, siempre hi havia alguna cosa per fer a la joieria de Villa Titanium, la qual va heretar dels seus pares quan van decidir embarcar-se en una aventura cap al sud d'Europa en busca de noves joies encara no descobertes.

La seua vida era monòtona, de la joieria a casa i viceversa, però això canviaria. Passades dues setmanes van arribar a la Villa la Sra.Shapphire junt el seu fill Gold.

Un dia Gold va entrar a la joieria per escollir una joia per sa mare, Rosa mirava atentament com aquell desconegut entrava, ella va quedar perplex per la bellesa d'aquella dona.

Aquella trobada va desembocar en un matrimoni amb dos fills, Rosa Gold i Silver. Ambdós joves volien embarcar-se en la mateixa aventura de ses avis, però els pares es negaven. Aleshores Rose Gold i Silver se'n anaren nit cap una mina propera. El camí fou curt, senzill, tranquil, sense pèrdua. Caminaren fins el fons de la mina, on van topar amb un cartell. "Diamond Galaxy". Un nou món fet de joies mai vistes, el somni de ses avis.

Rose i Gold, anys de busqueda després, estaven abatuts, sols els quedava el record.
Valentina Ocampo. IES LAURONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.