15 de febr. 2013

Helena Cano, 1r batx, IES Francesc Ferrer i Guàrdia, València

París, 26 de Desembre del 2012

En veure el sobre i llegir el remitent, hauràs comprovat que no em coneixes, però tenim en comú moltes coses i les dues vam conéixer una persona molt important, la teua mare.

Em presentaré, sóc Helena Camus, germana de l'escriptor Albert Camus. Vaig llegir els teus articles als periòdics i vaig rebre molta informació sobre la teua recerca. Per aquest motiu, m'he ficat en contacte amb tu.

Cecília, la teua mare, va ser un gran reforç per a mi i sempre em va ajudar quan tenia problemes familiars, per un d'aquests motius, he de portar-me bé amb tu, per ser part seua i meua (ara t'explicaré), encara que mai et contara la veritat i no fóra igual de sincera amb tu tal com ho va ser amb mi.

La resposta a una de les teues preguntes, començaré a explicar-la. Abans he dit que ets també part meua i ara també dic que jo sóc part teua. Sóc la teua tia, el teu pare era Albert.

Cecília estimava l'home que et va cuidar tota la vida, però quan va conéixer el meu germà es va deixar guiar per la passió i va mantindre aquest secret fins a la seua mort. Mai li va contar res al seu marit, ell pensava que tu eres la seua filla i no la d'un altre home. Aquest gran error de la teua mare, també va ser meu, m'hauria d'haver ficat en contacte amb tu abans i explicar-t'ho.

Jo, mai he estat d'acord amb la seua decisió. Per al meu germà era una càrrega tindre un fill quan la fama el tenia molt ocupat, encara que sone brusc, així era com pensava ell. I per a Cecília, vas ser el fruit d'un engany amorós, encara que sempre et va estimar com a ningú.

No compartia la seua decisió, però els vaig fer cas, perquè els apreciava i estimava i si ho contava, els perdria per sempre.

Torne a dir, el meu pitjor error va ser no ficar-me en contacte fins ara amb tu, espere que pugues perdonar-me. Supose que voldràs explicacions i més detalls, no tinc cap problema de quedar amb tu. Ara mateix estic vivint a París, però puc pasar-me per Mallorca quan ho desitges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.