18 de febr. 2012

Carranc Volador (Carrancus Voladore)


Nombrosos estudis asseguren que el carranc volador, situat a la mar (normalment al Mediterrani), és el mes fort del món. Científics i astròlegs han estudiat acuradament el seu hàbitat i la seua alimentació, ja que s’alimenta de carn, i han pogut consignar la poca relació que estableixen amb els carrancs sense cap tipus d’aparell aeronàutic.
El Carranc Volador coneix molt bé i amb molta cura els arbres on va a donar a llum les seues criatures mitjançant l’ou (es diu que l’ou més gran mai vist va mesurar 20 metres de diàmetre, 20 vegades més del seu tamany corresponent). Aquest “insecte” mig tanc de combat, mig avió es pot caracteritzar, sobretot, pel seu color taronja viu i els seus grans ulls blaus, situats entre la boca i la capa de pedra que l’envolta per l’esquena.
Però el que més va cridar l’atenció a algun científic com Caurse d’Omeliere van ser aquelles ales, que quan s’obrien et feien traure una alegria pel seu parentesc a les d’un àguila reial (pel seu plomatge) i a les d’un àngel (pel seu color blanc com la neu).

Hèctor Tomàs Tortajada (1r de Batxillerat)
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.