6 de març 2012


ELEFANT NAN (ELEPHANT ENANOIMUS)

L’Elefant Nan (Elephant Enanoimus) prové dels tròpics. Ja està quasi extingit perquè és utilitzat com a aliment de les grans bèsties i també com a mascota domèstica.
Té poca adaptabilitat al clima perquè el fred el mata. No pot suportar temperatures inferiors  a 25 graus, pesa 20 quilos com a màxim i és herbívor.

Hi ha varietats. Entre d'altres:

-     L'elefant plositivus es caracteritza per ser verinós i per la seua ferocitat. La pell és de taques  blanques i negres. Té dos grans claus de plata i la seua trompa acaba en punta i té la capacitat de tallar qualsevol cosa. Viu a la primavera i a l'estiu; després mor.

-      L'elefant verdolagius es caracteritza per una pell de color verd. Al voltant del seu coll  li ixen fulles i flors. La seua trompa és enroscada, com una enfiladissa, i li permet pujar a tot tipus de llocs. Sol menjar plantes i sempre ha de tindre sol. El seu cicle reproductiu és a l'estiu.

-      L'elefant voladiorious es caracteritza per ser molt mortífer. Posseeix unes ales que li permeten volar. Té la pell de color blau i uns claus d'or. Quan es veu amenaçat escup àcid per la trompa. Pot viure en qualsevol estació de l'any, menja tot tipus de bestioles i plantes i el seu cicle reproductiu és a la tardor.

Christian Serra (1r de Batxillerat)
IES ALBAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.