5 de març 2012


Antídotis Avis

Equip d’investigació format pels biòlegs Joan Cucó, Plàcid Garsa, Miracle Gran i Adolf Manga.

Reserva Central d’Uganda, 6 de maig de 2012


El meu equip d'investigació i jo hem descobert aquesta mateixa setmana, una nova espècie d’ocell. Al principi, ens ha costat distingir-lo, perquè no tenia ales i solament tenia un ull en el costat dret, d’altra banda, les seues potes eren molt llargues.

L’hem agafat i l’hem portat al campament base. Una vegada allà, s’ha encetat una discussió científica sobre què fer amb ell. La majoria volia enviar-lo al centre d'investigació, a excepció d'un company que volia vendre’l. Sospitem d’ell que ha estat implicat abans en el tràfic il·legal d’animals rars.

Se sap que els milionaris excèntrics i els nous rics poden arribar a pagar fortunes per obtindre’n un.

Evidentment, guanyà l’opció de salvar el pardalet. Una vegada al centre d'investigació, i després d’uns dies, hem pogut confirmar que aquesta espècie és una raça atípica d’ocell.

Josep Mestre, el director del centre, ens ha dit que tenien coneixement teòric d’aquesta espècie, però no n’havien pogut trobar un mai, que volava movent les potes a gran velocitat i que es podia haver perdut en la boira del bosc, formada per l'absència de pluja. També ens va referir que s’alimentava dels mosquits portadors de la malària per la qual cosa podia representar un avanç per a la humanitat.

Sens dubte, aquesta espècie disminuirà la malària al món, hem de conservar-lo i reproduir-lo.

Víctor Grueso. 2n de Batxillerat C. IES Enric valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.