5 de març 2012


Expedició núm. 37

Dr. Shin Dikat i Dra. Meny Festation

23 de DSBRE de 10.435

Ens hem quedat sense carburant i hem hagut d´aturan-nos en un planeta desconegut, on el litre de benzina ens ha costat dos uros, una bestiesa!

Intrigats, hem decidit pegar una volteta. No hem albirat cap senyal de vida alienígena, a excepció de la gasolinera, tot desert. Un tros de diari al sòl ens ha resolt els dubtes al voltant del parador dels éssers vius. La portada deia: “Desnonament de Prussel·les pel poderós ramat de borregos dirigit per la gossa Merquelina”.

De sobte, alertats per un crit, hem alçat el cap i hem divisat un ésser marró que bordava “guau guau” i, al seu davant, vint-i-sis bestioles blanques que feien “bee beeeee”. Hem deduït que eixe era el temut ramat que advertia l’article. Del colls dels anomenats “borregos” penjava una plaqueta amb noms escrits: Rajoia, Arkosy, Marimonti... Seguidament hem observat com la gossa Merquelina els conduïa allunyant-se, direcció a Angoixa.

A boqueta nit, incitats pel descobriment, hem desxifrat que el “guau guau” volia dir: “Que vos quedeu sense ajudes!”, i que el “bee bee” significava: “Tranquil·la, que retallarem fins en el DNI”. Quin planeta més estrany!


Claudio Vidal. 4t d'ESO A. IES Enric Valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.