1 de març 2012

L'hominus adaptabilis

L’HOMINUS ADAPTABILIS


(Aquesta fitxa està elaborada amb posterioritat a un estudi que s’inicià en l’any 4259)

Aquesta espècie és única a l’univers, almenys fins ara. No existeix cap patró que puga donar-nos una idea sobre el seu comportament, ja que aquesta utilitza un mecanisme únic entre els éssers vius que consisteix en l’adaptació a les diferents circumstàncies en què pot trobar-se. Per tal de dur a terme aquesta adaptació, de vegades, els membres d’aquest grup cometen un errada molt greu: emprar la mentida. Amb aquest recurs són capaços, entre altres coses, de decebre’s entre ells, aprofitar-se’n els uns dels altres, etc.

L’hominus adapterus és una espècie molt intel·ligent. Queda demostrat que almenys el 80% de les espècies tendeixen a relacionar-se entre elles, hem pogut observar que per a dur a terme aquesta relació, varien el codi lingüístic segons la zona geogràfica.

Durant els darrers anys d’estudi, hem apreciat un canvi negatiu. El seu comportament busca exclusivament el benefici propi, fins al punt de crear diferències abismals entre ells basades en els recursos socials, econòmics i polítics.


Alejandro Cámara, 1r Bat. IES Jaume II el Just. Tavernes de la Valldigna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.