4 de març 2012


Mol·luscucus Temeribus

Grup Rosella Terranostrum (biòloga) i Ausiàs Cuquerella (químic) i Maria Tarongina (becària), una servidora.

1 de desembre de 2013

Aquesta setmana, el nostre equip científic ha seguit amb la investigació que portem a terme des que rebérem l'avís que una plaga de cucs havia envaït els camps de taronges valencians.

La biòloga Terranostrum ha arreplegat mostres de les taronges mossegades, el company Cuquerella les ha examinades amb el microscopi i ha descobert que els cucs havien estat criats i reproduïts en una proveta amb la finalitat de fer un extermini de taronges i així, facilitar l’abandó d’horts i que aquestos siguen requalificats per a la construcció d’un megacomplex americà de casinos. Els fruitodepredadors tenen la pell verda per tal de camuflar-se amb les fulles del tarongers, provoquen reaccions al·lèrgiques en les persones i, fins i tot, poden arribar a ser letals pel seu verí altament infecciós.

Ràpidament la noticia s'ha difós i el caos s'ha apoderat dels llauradors. El nostre químic està provant un antídot per poder actuar en cas que algun humà resulte infectat.

Els ministres del sector de la UE han manifestat en un comunicat que es tracta d’una de les pitjors catàstrofes agroalimentàries del segle. La ministra alemanya d’Agricultura ha evitat pronuncia-se,

Confiem trobar la solució tan prompte com siga possible.

Beatriz Fuentes. 1r de Batxillerat C. IES Enric valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.