13 de febr. 2013

Brayan Zambrano Parra, 2n Batx.


   Senyora C.:
M’adrece a vosté, perquè després d’haver llegit el seu llibre he recordat que puc aportar-li informació sobre què li succeí a la seua mare a Avinyó. Sóc un dels pocs testimonis que encara són vius, ja que el dia que atropellaren sa mare jo era ben menut, però aquelles imatges esgarrifoses no s’han esborrat mai de la meua memòria. Li contaré què ocorregué:
Anava passejant amb ma mare, quan vegérem una dona molt guapa que era perseguida per dos homes de tratge. Anaven darrere seu cridant i bramant : « Detin-te roja, detint-te per tal que et puguem matar, ha ha ha »
En aquell moment, quan ella creuava corrents el carrer, una camioneta amb un conductor, supose que despistat, l’atropellà. L’home eixí a l’instant del vehicle per vore si era viva, però arribaren aquells homes i a punta de pistola el feren fugir, i a nosaltres també ens vegeren. Varen pagar-li a ma mare per tal que callara, i observí com a la víctima li ficaven a l’abric una nota (supose que la nota de suïcidi que li fou trobada). Després d’aquell dia l’única persona amb qui ho hem comentat fou amb un amic del meu pare, republicà i espayol com nosaltres.
 Lamente molt la seua mort i no crec que sa mare fóra una agent doble, però potser fou una dels anarquistes o dels republicans.
 Espere haver-li aportat informació nova sobre sa mare.
  Atentament,
Pau Teodor Llorenç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada