11 de març 2014

Microrelat elQuint 17

Benvolgut, Joan,

Lamente molt tot el que t’ha succeït o millor dit, tot el que penses que ha succeït. Quan vaig rebre la teua carta, alguna cosa em va dir que havia de llegir-la i per això mateix li he prestat tota l’atenció necessària.

Només llegir-ne el començament, vaig veure que no era una carta qualsevol, sinó que era d’un presoner amb un passat misteriós que calia que jo coneguera. He llegit la teua història com si d’una obra literària es tractara, i he de dir-te que com a contingut i argument és molt bona, però que manca de versemblança i realisme. Per això mateix, una part de la meua ment volia conèixer la veritat dels fets, i he indagat sobre el teu passat abans d’entrar a la presó.
Lamente dir-te que ja sé que abans que tu estigueres a la presó vivies en un barri humil de Liverpool, amb la teua parella. Fa uns anys vares tenir un accident, anaves begut i matares una parella  amb els seus dos fills, aleshores vares entrar en coma i molts experts m’han explicat que tot el que em contes en la carta són les imaginacions que has tingut durant el temps que has estat en aquest estat, però que per a tu han sigut centenars d’anys. No puc permetre que abandones la presó, has matat a quatre persones per no ser responsable, i per això has d’estar tancat. Et promet estar pendent de tot el que ocórrega, i a més ordenaré que et puga veure la teua parella, que com bé he pogut saber es diu Emma. Així que no et preocupes més, prodràs veure la teua estimada i en la presó no et faltarà de res, ja que així ho he demanat. Actualment hi ha tractaments per a fer que millore la teua situació, tots estan informats i saben el que han de fer perquè han parlat amb especialistes.

Espere no haver dolgut els teus sentiments i pensaments. Pensa que estàs a la presó per no haver sigut responsable. No puc ajudar-te en el que em demanes, però si puc facilitar que tingues certes comoditats.

Una abraçada i un bes, estimat Joan, espere que et recuperes prompte.


Atentament, la Reina.


Amparo Cerezo Jorge
1r de Batxillerat
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.