19 de març 2016

Microrelat Línia Blava


Recorde un viatge en l’autobús. Estava asseguda en el seient de darrere del tot, així podia veure tot el món parlar, la majoria amb el seu mòbil o amb el seu company.
Em vaig fixar en un grup de joves que estaven drets enmig de l’autobús, hi havia una xica de cabells rossos i un xic de cabells castanys agafats de la mà. També hi havia una xica i un altre xic i no paraven de riure.
Els dos que estaven agafats de la mà acabaven de passar una època roïna època… Fa dues setmanes ella va anar a la casa de l’amiga de l’autobús per a donar-li una sorpresa. Quan va arribar al seu portal es va veure a Mario, el nuvi d’ella i el de l’autobús, ella es va creure que li estava enganyat amb la seu amiga i ens va anar plorant a la seua casa i Mario va anar darrere d’ella per a explicar-li que estava en casa de la seua amiga preparant la sorpresa del seu aniversari, ja que quedaven dues setmanes.
Després de dues setmanes, es troben els quatre amics en l’autobús per a anar a celebrar l’aniversari de la amiga, però ella no sap res.
Alícia Martínez Rodrigo
1r de Batxillerat
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.