28 de febr. 2017

L'estranya aparició

Un tranquil dia de primavera, la senyora Bramson la qual treballava de venedora en el forn del poble estava tornant a casa amb la seua filla April de nou anys la qual anava a l'escola primària del poble, estaven tornant a la seua casa que es trobava un poc allunyada del poble, situada al bosc.

De camí a casa com cada dia la senyora Bramson anava escoltant les històries que la seua filla li contava sobre el que havia fet a l'escola, mentre anaven parlant van sentir un soroll semblant al d'una rialla d'un xiquet menut entre els arbres que hi havia al costat del camí, es van detenir per a acostar-se i descobrir d'on provenia eixe soroll. Quan estaven buscant entre els arbres van trobar una cistella amb un nadó el qual pareixia tindre pocs dies, estava enrotllat en una fina tela. El van agafar i el van portar a la seua casa on el senyor Bramson es va quedar estranyat que haveren trobat un xiquet abandonat al bosc. Quan li van llevar la fina tela de damunt es van quedar tots tres emmudits, i mirant-se el xiquet mentre aquest reia plàcidament, aquest tenia tot el cos ple d'una fina capa de fulles que li eixien de la seua pell. No van dubtar en cap moment d'abandonar-lo i el van criar com si fos un xiquet normal, però conforme anaven passant els anys se sentia diferent de la seua família perquè no podia fer una vida normal com  l’April ni tan sols eixir de casa.

Un dia va decidir escapar-se, i entrar en el bosc i va descobrir que aquell era el seu lloc i amb el pas dels anys va acabar convertint-se en una gran i preciosa planta de brillants fulles de color verd.


Cristina Oliver, 2º BAT A (IES Rei en Jaume, Alzira)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.