7 de març 2017

EL XIQUET DELS FORNERS


Al poble hi havia una parella de forners que, amb 17 anys de matrimoni, ja donaven per perduda la possibilitat d’obtenir descendència. Un dia, no obstant, la senyora Backofen va començar a trobar-se malament. Menjava pans i xocolates com mai ho havia fet, i el més estrany: tenia la necessitat de dutxar-se amb l’aigua bullint.
Després d’una visita al metge, la confirmació de l’embaràs i el desconcert de la parella davant la notícia; tot el poble compartia l’alegria que aquesta havia provocat. Quan el nen va nàixer, la mare va anar de porta en porta per mostrar-lo a totes les veïnes.
Amb el creixement del nen es feien notòries també les seues vinculacions amb l’art de la pastisseria, el gust de l’olor característic del pa en treure’l del forn... Però tot era massa perfecte, pensaven els Backofen. No s’equivocaven.
No va passar molt de temps fins que la dona va tornar a mostrar, de porta en porta, el seu fill als braços; aquesta vegada mort i amb la pell ennegrida. Des d’aquell dia en recordarien l’olor de pa torrat i es penedirien, al mateix temps, de no haver-se’n adonat de l’atracció del nen cap a les fogueres de llenya.

Nerea Garcia
IES ALMENARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.