8 de març 2017

La cartografia del seu cos
Spirit va nàixer a la primavera. No era una nena qualsevol, ja que cada racó de la seua petita anatomia albergava una espècie de dibuixos únics. La senyora Keeper, llavant-la va fixar-se en el dibuix que pareixia un nom: Checker Cain. L’inspector cap de la policia. L’endemà anà a visitar-lo i li van contar el que ocorria. Va fotografiar tots i cada un dels dibuixos.
Va arribar un cas a la comissaria. Una xica jove va ser assassinada. L’autòpsia va determinar que la mort va ser causada per un tret. No van poder identificar qui era. Però comptaven amb un tatuatge que tenia al braç. Van informar Guillem. Aquest va eixir corrent cap al seu despatx. Gina tenia exactament el mateix dibuix en la mà. Gràcies a la nena i a la informació extra que oferia el dibuix, van poder resoldre el cas.

Quedava un últim dibuix. Unes ales d’àngel amb la paraula final en anglés. Amb cada dibuix resolt, menys força li quedava a Gina per a continuar ací. Sols havia vingut al món per a ajudar-lo a ser millor, i una vegada la seua feina estava feta, va tornar d’on procedia.
Julia Ferrando. IES LAURONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.