5 de març 2018

UN SOROLL A LES SIS

Com cada vespre quan l’agulla del rellotge es posava damunt de les sis, es produïa un fort soroll a casa l’Erika. Es repetia deu segons. Tot seguit l’Anna es col·locava a prop, mentre el seu cor li bategava com si li anara a eixir del pit. Ella esperava que no fóra ell. Ja no podia més amb això, havia d'acabar.

L'Erika Binczky era una xiqueta de catorze anys. Tot el món l’admirava per la seua bellesa i el seu físic ja que practicava diferents esports. Es passava els dies estudiant i fent esport. Era una xica aplicada. A vegades per a descansar de totes aquelles disciplines eixia a passejar per la ciutat i anava a veure el Riu. Aquell lloc la hipnotitzada, cada vegada que s'acostava desconnectava del món. La seua mare sempre li havia parlat sobre els ofegaments en aquell Riu però ella mai li va donar importància.

En una de eixes eixides va conèixer a un xic. Al cap del temps van començar una relació. Eren inseparables, mai discutien. Fins i tot volien anar-se’n a viure junts, però la mare la Erika li va avisar que anara poc a poc ja que era un menuda per a tindre relacions i a més amb un xic de diferència d'edat, però l’Erika estava massa enganxada. Tot era perfecte.
Al cap del temps tot va canviar.

Tots els dies el fort soroll del telèfon en marcar les sis es repetia per tota la casa. L’Erika sempre contestava ambles mateixes paraules “Que et perdone una vegada més?” i a continuació sempre eixia al carrer . La mare suposava que sols seria una discussió de parella però mai es va imaginar el que realment li passava a la seua filla. En l’última d’eixes trucades l’última frase de l’Erika va acabar amb un “Ja no puc més”. I a partir d’aquest moment l’Erika no va voler eixir més al carrer si no fos a anar a veure el Riu. Cada vegada que s'hi acostava  sempre li deia el mateix “Ajuda’m” esperant que alguna vegada aquell lloc que la hipnotitzava , l'alliberés de tot.

L'1 d’abril de 1876, L’Erika es va acomiadar per sempre de la seua mare dient-li “Perdona’m mare, el Riu m’espera”.



CÈLIA FALLA, IES ALMENARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.