25 d’abr. 2009



Segona parada, al meu costat s’asseu un home, deu tindre uns 35 anys, té una expressió trista, amb els ulls quasi plorosos de recordar els cinc anys de matrimoni amb la que d’ací un hora serà la seua exdona.
Però aquest fet no és el que més l’angoixa, ja que d’ací a un mes va a ser pare i no podrà gaudir plenament dels primers dies de vida de la seua filleta. La seua dona no vol saber res d’ell, l’ha deixat pel seu mestre d’aeròbic, un xic ben plantat sense un gram de greix al cos.L'home va malaint-se una vegada darrere d’altra, ja que aquest “musculets” li canviarà més vegades els bolquers a la seua filleta que ell.

Tercera parada, em fixe amb la xica que s’asseu al costat de l’home de 35 anys.Aquesta xica, menudeta, rossa amb el cabell agraït i també d’uns 35 anys li pregunta si pot seure’s al seu costat. El xic respon que si.El que ell no sap és que aquesta és l’advocada de la seua dona, amb la qual ha quedat per firmar els papers del divorci.Ell es fixa amb el maletí que duu, lleig el nom i se n'adona que aquesta xica menudeta va ser el seu primer amor. Tenien 14 anys quan van coincidir a la mateixa classe, van estar junts durant un any fins que ella hagué de deixar la ciutat per motius de feina de son pare.
Els dos conservaven un bon record d’aquell temps. Ell es donà a conèixer, quina alegria més gran agafà a xica menudeta. Ella estava soltera, havia iniciat alguna que altra relació però amb cap home sentia eixa sensació que havia sentit amb ell.
Es donaren els telèfon i quedaren per eixa mateixa vesprada per prendre alguna cosa i xerrar.
Però el que no sabien és que en mitja hora es tornarien a vore.Baixaren a la mateixa parada, ella agafà el bus per anar al seu despatx, ell continuà a peu.
Quan entra al despatx i va vore la xica menudeta asseguda davant la seua dona, tots dos començaren a riure. No s’ho podien creure.Firmaren els papers, ell podria anar a veure la seua filleta i emportar-se-la sempre que volguera.
Poquet a poquet el xic de 35 anys i la xica menudeta quedaven mes sovint fins que ella se’n anà a viure amb ell.Anys després d’aquell encontre tan casual, ell anava a tornar a ser pare amb la xica menudeta, el seu primer amor.
Anna Ballester, IES Rei en Jaume, Alzira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.