29 de febr. 2012


Dracon Gasis

Equip d'investigació constituït pel capità Vives, el grup Zoòlegs Sense Fronteres (del qual sóc membre) i un poderós espónsor convidat anomenat C. Mabra.

Hui, 21 d’abril de 2013, la nostra expedició ha començat a investigar prop de la regió de Microcastell, al nord de Happy Levant perquè tenim dades fefaents que s’ha avistat un tipus de bèstia indòmita i inèdita.

Hem començat la recerca, al davant de tot i, interrompent de forma constant, ha estat Mabra, el seu caràcter de superioritat no ha agradat a ningú, s’ha pres el nostre treball com un safari turístic i hem hagut d’aguantar-lo... el nostre pressupost per fer ciència ha estat retallat a la meitat.

Sobtadament, hem albirat la criatura aguaitant per la cova del penya-segat: orelles ingents respecte a la mida del cos i punxegudes, urpes diabòliques. Tots hem quedat paralitzats, sense moure’ns, excepte Mabra que s'ha apropat a fer-li una foto. L’animal, esglaiat pels flaixos, ha llançat una gas roig i verinós que ha cobert totalment Mabra i l’ha fet desaperéixer del mapa. Ràpidament l’animal ha fugit amagant-se...

Sergio Rubio. 4t A. IES Enric Valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.