29 de febr. 2012

El pardalocòpter (Helicopter avis)
El pardalocòpter és un dels animals més curiosos que han sigut descoberts en els últims anys.
Aquest tipus d’au, al contrari que la resta de la seua espècie,manca d’ales,ja que en lloc d’elles té una o dos aspes d’helicòpter,depenent de la subespècie de pardalocòpter (N’hi ha quasi tantes de pardalocòpters com d’aus normals).

Després de dur a terme rigorosos estudis sobre aquesta magnífica au, en nombrosos laboratoris al voltant de tot el món, es va deduir que el pardalocòpter, en realitat,era un ser biomecànic creat segurament pel ser humà, ja que aquestos tipus de fusions animal-màquina no són molt comuns en la natura,almenys fins ara.
L’alimentació del pardalocópter és molt variada,ja que mengen tot tipus de coses, com antenes de televisió, engranatges, gasolina, xicotets insectes, ratolins...i fins i tot ones de wi-fi i de ràdio que encara que no siguen elements amb matèria, els pardalocòpters es nodreixen de la seua freqüència i energia, deixant sense Internet,s ense televisió per satèl•lit o sense ràdio a molta gent.

Per altra part, la reproducció del pardalocòpter no té molt de misteri,ja que el seu mètode d’aparellament és similar al d’ altres aus de ciutat,com els coloms o els teuladins, però,el que sí és curiós és el ritual que fa el mascle per a cortejar a les femelles: el mascle, fa girar a tota velocitat les aspes plumíferes del seu xicotet helicòpter,mentre que el seu cos gira completament sobre si mateix, fent que el pardalocòpter se semble a un tornat en miniatura. El mascle que aconseguisca fer el tornat més gran,es guanya la femella.
Els pardalocòpters habiten generalment a les grans ciutats,ja que és on més elements mecànics i ones poden encontrar per a la seua alimentació.
De normal,els pardalocòpters són confosos amb helicòpters, ja que quan els veiem des de terra pareixen helicòpters que estan molt lluny, però en realitat són pardalocòpters que estan més prop del que pareix, esperant alguna ona electromagnètica o insecte per alimentar-se.
Sergio Delgado Pozo. 2º BatxA. IES Rei en Jaume d’Alzira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.