1 de març 2012

Aurores Congressistes (Aurora Congressus) i el GVT (Gradient Vertical de la Tisora)

Andrea Casas Rodrigo

Estudis recents demostren l'existència de les Aurores Congressistes que, a diferencia de les polars –que apareixen als pols-, es formen a sobre dels nuclis importants de població de les latituds subtropicals, provant així la importància que exercix l'home en la seua aparició.

Es formen a la ionosfera a causa del fregament dels electrons que hi arriben del Sol amb unes partícules producte de la hidròlisi d'unes proteïnes, els aminoàcids de les quals posseïxen la informació de les nostres preferències polítiques; d'aquestes partícules depén el color de l'aurora. Algunes observacions situen una aurora rogenca i verdosa amb nuclis blavencs a sobre de la Península Ibèrica, amb la qual cosa concloem que els espanyols són més de creure enganyifes de millores econòmiques que de lluitar pels seus ideals.

Als nuclis blavencs d'aquesta Aurora Congressista Ibèrica (majoritàriament ajuntaments) s'han detectat uns corrents verticals amb un contingut en partícules magnetitzades major que el Gradient Vertical Tèrmic habitual. Es creu que l'acció magnètica del Gradient Vertical de la Tisora afavoreix l'arribada d'instruments tallants, com tisores, als ajuntaments, on els utilitzen per a retallar subvencions públiques o per fer-se vestits a mida.

Andrea Casas Rodrigo. 2n batxillerat A

IES Berenguer Dalmau. Catarroja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.