7 de març 2012

El Filòsof Interrogant (Interrogantis filosofae)


Té la mateixa forma que el signe de interrogació (?). Té una altura de aproximadament un metre vuitanta. No menja, no es mou, no té boca ni nas. Sols parla. La pell no té res en comú amb la humana, és a dir, la textura de la seua pell és pareguda a la del flam però no embruta tant. Sols existeix un en el món ja que, conten les llegendes, aquest “animal”, o millor dit, individu, està en la Terra des de molt abans de que estigueren els desconeguts maies.
La funció principal que té és que qualsevol persona li pot preguntar tot tipus de dubtes. El Filòsof Interrogant contestarà amb aire filosòfic i moralitzador. L’ “animal” parla en tots els idiomes vius que hi ha en el món i contesta les preguntes de gent de totes les edats; des dels més petits, fins als més majors.
La nota curiosa és que cada 29 de febrer aquest individu desapareix tot el dia. Els científics encara no saben el perquè d’aquest fenomen. Els experts en la materia van fer un experiment: van posar davant del Filòsof Interrogant una càmera superlenta per esbrinar on anava, però el resultat no va ser l’esperat. L’ “animal o individu” quan entrava el nou dia, el 29 de febrer a les dotze de la nit, va desaparèixer i en la càmera superlenta no es va veure res que no apreciara la vista humana. Semblava que s’havia transportat a un altre lloc del món o de l ‘univers.
Sergi Rosell Montagud, 2n batx C, IES Rei en Jaume d’Alzira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.