3 de març 2012


Metàl·lica Sapiens Multisectorum

Enginyer en cap Kubrick Rar

Hui hem analitzat el nou híbrid, creat per l'Estaf en l'última reforma laboral del 2012. A causa dels retalls de la crisi originada pels bankusuréers i els polits-ixs, l’Estaf ha aprovat crear nous sers com a mà d'obra que substituïsca el problemàtic sector de funcionariat que suporta l'Estaf. Aquest està creat amb derivats del petroli i el seu manteniment és barat, ja que la seua energia és produïda per les centrals nuclears.

Descrivim el seu aspecte com: cap humanoide amb dos ulls multifunció que s'assemblen als d'un camaleó, té dos cascos diminuts i negres de DJ com a orelles per on se li donen ordes concretes per a entretindre'l i així quedar aïllat de sons externs a fi que puga realitzar correctament qualsevol treball intel·lectual. També se l’ha dotat de mans que li permeten realitzar qualsevol funció, inclús la de desplaçar-se com si fóra un polp.

La CEOOO EEEE! ja ha manifestat que és el treballador ideal, que M. S. Multisectorum és només el principi d’una exitosa la reforma laboral i que, pròximament, el podrem trobar desenvolupant funcions múltiples de funcionariat públic: docència, primers auxilis, etc, etc, etc.

Cristina Punter. 2n de Batxillerat C. IES Enric Valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.