3 de març 2012


Robin Xinxes

Equip Antiplaguicida de Felix Roderic Puigdemont

Hui, quan caminàvem pels túnels de l’interior de l’enigmàtica muntanya de Montserrat, hem trobat una espècie de paràsits d’allò més curiosa. Era una mutació de xinxa que, paradòxicament, feia simbiosi, presentava una metamorfosi evident, unes dents ben grans i incisives.

Estes xinxes havien estat engendrades per la contaminació i la seua missió era mossegar aquells humans cobdiciosos que es trobaven als governs i que només es preocupaven pels diners. El problema era que, a cada mos, la xinxa moria, per això en quedaven tan poques.
Malgrat que n’hi havia molts d’aquestos individus, l’espècie governanta estava sent feliçment extingida, i com que jo sóc un amant de la natura, mai vaig dir res de l’existència d’aquestes criaturetes a fi de preservar la seua necessària existència. Pense que en un futur podrien fer una mica de justícia amb tots aquells que ara ens furten els diners. I encara menys, m’agradaria veure com experimenten amb aquestos insectets tan operatius, o encara pitjor, els exterminen per evitar que pugen mossegar-los.

Pilar Asunción. 1r de Batxiller C. IES Enric Valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.