3 de març 2012

Serp Marina (Basilosaurus Melanocephalus)

Dietari de Marina Shi

2 de febrer

Feia més de tres mesos que eixirem de la Terra del Vent i encara no havíem albirat terra, Kurt i jo començàvem a pensar que la capitana s´havia perdut en la immensitat de l´oceà quan de sobte ,un matí, va començar a cridar perquè pujàrem a coberta.
No va fer falta que diguera res, vam seguir la seua mirada d´espant fins que nosaltres també vam veure la silueta d´una gegantesca serp que nadava directament cap al Dragonfly. El vaixell va començar a girar ràpidament per intentar evitar la serp que solcava el mar a una velocitat vertiginosa, però no va aconseguir fer-ho a temps. El monstruós rèptil també va intentar evitar el vaixell passant per baix, però no va poder evitar colpejar amb la cua la popa i fer-li un forat.
Vam romandre uns minuts observant com s´allunyava la serp. Després ens vam fixar en el forat que havia fet: l´aigua entrava a poc a poc i el celler començava a omplir-se lentament.
El vaixell s’enfonsarà dins de quatre dies i com que no és molt probable que arribem a terra, algú haurà de vindre a investigar la misteriosa serp...

Carlos López Gòmez
1r Batxillerat Pureza de Maria-Cid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.