2 de març 2012


Taurohumá (Hominibus Escualus)

Dra. Non Kou Mi, Salvatora Pesce i Shu Rescue (becàries).

Equip científic Estelfugaç.

11 de setembre

Ens trobem a sis milles de la costa nipona, dos anys després de la catàstrofe nuclear a Fukushima, causada pel devastador sisme terraqui i marí.

Investiguem l’estat en què està aquesta zona i el comportament dels éssers vius. Matí assolellat, els habitants s’esforcen per malviure davant l’enemic invisible i incontrolable, als voltants de la central encara hi ha un índex radioactiu elevat.

Hui hem trobat un gran banc de taurons i ben bé hem alcançat a veure’n un d’ells: un exemplar singular amb una estranya mutació produïda per la radioactivitat, un espècimen, meitat tauró meitat, humà (Taurohumà). La part del cap és humana! i la posterior, taurona. Un ésser pacífic, tranquil, amb comportament gens agressiu contràriament a altres taurons. Hem informat la Capitania Marítima de la nostra feliç troballa i ràpidament s’ha obert una crítica mediàtica als informatius: "Els japonesos seran capaços de pescar i menjar-se la seua pròpia raça humana malgrat estar mutada en un tauró inofensiu".

La rèplica del Primer Ministre no s’ha fet esperar “La nostra poderosa indústria pesquera, les nostres exportacions es veuran afavorides amb aquesta nova captura que enriquirà el sabor de la nostra internacionalment coneguda sopa de tauró”.

Adrián Sánchez, 2n Batxillerat C. IES Enric Valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.