2 de març 2012

Mutantis Espècies

Equip de Biòlegs Marclara format per la Dra. Brusell i els Ajudants Doctors Benigne Roca i Ponent Gregal (bussejadors)

Hem tornat a les costes gallegues per seguir investigant els problemes que fa anys va causar un vaixell petroler en aquest indret d’aigües fredes i cristal·lines quan es va enfonsar causant danys mediambientals i econòmics irreparables.

Bussejant, hem observat peixos molt estranys. Apropant-se un d´ells a nosaltres ens ha fet una mena de salut amb l’aleta deixant-nos constància del perquè de la seua singularitat.

En eixir de l’aigua, un vell pescador local ens ha dit que, per la catàstrofe de fa uns anys, els animalets marins van estar convivint amb el petroli i sofrint les conseqüències doncs, actualment, els éssers marins presenten estranyes metamorfosis. Aquests peixos tenen els ulls molt grans, braços xicotets que pareixen el d’una persona, amb taques negres a les escates i fan una mida aproximada de dos metres. Quan els veus, impressionen, pareixen agressius, altrament, són tot el contrari. També tenim indicis de flora marina afectada. Ja hem enviat de nou l´informe al president qui, anys enrrere quasi no li donà importància a la situació.

Malgrat que les barreres burocràtiques s’imposen, nosaltres continuarem amb les investigacions...

Rosa Brull. 2n de Batxillerat. IES Enric Valor de Picanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.