13 de febr. 2013

Maria Calvo Asensio, 2n Batx.


Senyora C.
Escric a l’editorial, tal i com vosté demana al llibre. Sent molt que pensàs que volia aprofitar-me de la seua fama i que trencàs la meua tarja. La veritat és que, després d’haver-li donat la carpeta, vaig esperar molt de temps la seua visita o, almenys, alguna trucada telefònica. Com li vaig dir, sabia que l’interessaria i per això vaig pensar que de seguida contactaria amb mi. Ara comprenc, en llegir el llibre, els maldecaps que li van ocasionat les cartes i sent no haver-li explicat directament tota la veritat. No sabia si, després d’haver llegit les cartes, voldria continuar investigant sobre els seus vertaders avantpassats o preferiria oblidar-se de l’assumpte. Tanmateix, ara estic ben segur que necessita conéixer la veritat.
          En primer lloc, com vosté ja sospitava, mon pare, Albert Camús, i sa mare, Cecília, van ser amants durant molt de temps, i vosté és el fruit d’aquella relació. Ma mare estava casada amb el nostre pare i suportava amb resignació la infidelitat del seu marit, però quan s’assabentà que havia tingut una filla amb una altra dona, va embogir.  La gelosia la va trastornar totalment, i la va portar a fer coses terribles.
Poc abans de morir, ma mare em va donar aquestes cartes i em va contar que, en un moment de bogeria va encarregar l’assassinat del nostre pare i de la seva mare, aprofitant la seua trobada a Avinyó.
Durant molt de temps no vaig saber què fer amb aquestes cartes, però vaig decidir portar-li-les perquè estic convençut que tots tenim dret a conéixer els nostres orígens i el nostre passat, perquè, com vosté diu al seu llibre, això és, sense dubte, “la meitat de la nostra ànima”.
              El meu nom és Lluís Gerard Camús, pot trobar-me al Carrer de Mallorca núm. 213, Barcelona. Aquesta vegada espere que no perda aquesta informació i, si us plau, contacte el més aviat possible amb mi.
La salude atentament,
              Lluís G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.