13 de febr. 2013

Microrelat Alma Muñoz (El Quint)


Jo crec que la seua mare s'inventava el seu propi món, que en realitat, moltes de les coses que d’ella descriu en el seu escrit no existeixen i que és tot producte de la seua imaginació.

A la mare no li agradava la seua forma de vida i tampoc volia viure com ella vivia, per això no feia massa cas de vosté i vivia en una fantasia creada per ella mateixa.
Potser el seu amant no existeix tampoc, que el seu pare malalt estiguera a Barcelona i no a París com ella descriu. L’home que li va donar les cartes, era un home que havia tractat amb la seua mare que li les fera arribar perquè les llegira i perquè vosté conegurera tot el que la seua mare pensava. 
Potser també que tinguera un poc de misteri després de la seua mort sobre si el seu pare era realment qui vosté pensava... 
Primer de tot, pot ser que la mare no coneguera el vertader pare de la filla, de vosté, i per tant volia que almenys vosté pensara que el seu pare podria ser algú important i sobretot conegut per la societat, però desconegut per a la protagonista.


Alma Muñoz Aguilar
1r Batxillerat, IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada