12 de febr. 2013

Microrelat Júlia Marzal (El Quint)


Benvolguda C.,
Després de llegar el teu escrit, em vaig quedar sorpresa de veure tot el que feies per intentar trobar al teu pare, i per conèixer el vertader final de ta mare...
M’inquietà molt la teua història, em llevà la son unes quantes nits, així que vaig decidir que t’ajudaria a escorcollar el passat dels teus progenitors, encara que no ho aconseguiria, vaig fer el que estava a les meues mans per intentar tirar-te una maneta.
Inicií una recerca exhaustiva molt emocionada, pensant que anava a descobrir moltes coses, així que vaig continuar els passos que tu vas començar. Vaig trobar unes quantes errades en la teua recerca, així que torní als inicis de la història, repassant cada dada i cada pista que vas obtindre, per poder trobar l’errada que vas cometre, però així i tot, no vaig ser capaç de descobrir res de nou. Em vaig passar hores, dies, setmanes, mesos repassant-ho tot, de dalt a baix. Em passava tot el dia pensant solament en això, ja que volia ajudar-te com fora perquè pogueres descansar i pogueres desfer-te d’aquesta càrrega tan pesada que has portat amb tu tant de temps.
Ho sent de veritat, però cada pas avant, eren tres enrere. Per aquest motiu, a la fi vaig desistir. Si alguna vegada trobes alguna nova pista o un nou indici fes-m’ho saber de seguida. Jo faré el mateix.
Una forta abraçada,
Júlia Marzal
1r Batxillerat, IES el Quint (Riba-roja de Túria) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.