12 de febr. 2013

MICRORELAT NEREA MONTERO (IES ALBAL)
Bon dia, Carme! 

Sóc una lectora assídua dels teus llibres. Aquest de Cecília Balaguer m’ha arribat al fons de l’ànima. Coneixia part d’aquesta història: l’home que et féu entrega d’aquella carpeta blava és el meu germà major, Lluís Garcia Peris. El vaig acompanyar a la llibreria Catalònia aquell dia que tu signaves llibres i volies deixar d’escriure’n. 

Aquesta carpeta portava molts anys en la nostra família. La teua mare la va deixar a casa i sabia que algun dia et trobaríem i te la donaríem. 

El meu germà ha estat buscant-te molt de temps i quan va veure que anaves a firmar llibres a Barcelona, potser els darrers, no s’ho pensà dues vegades. Anà personalment a fer-te entrega de la carpeta, havia d’assegurar-se que arribava a les teues mans. Lamente molt tot el que t’està fent patint el seu contingut.

Ara el meu germà es troba molt malalt a l’hospital. Per això crec que el millor és que et poses en contacte amb nosaltres i vingues a veure el meu germà, si encara estem a temps. És qui sap per què teníem eixa carpeta blava a casa amb totes aquelles cartes i fotografies.  

Una forta abraçada, 

Maria G. P.

Nerea Montero. 2n Batx. IES ALBAL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada