12 de febr. 2013

Microrelat Paula Guerrero (El Quint)


L’altra meitat de la meua ànima:

He sentit el teu reclam i crec que ens devem moltes explicacions, no cal que em busques, jo aniré a tu perquè el teu passat és tan important per a tu com per a mi.
Quan ma mare va morir, va deixar-me una carta explicant-me la veritat de la meva procedència. El meu pare no és qui jo pensava que era, sinó que vaig ser producte d’una de les “nits boges” que Albert Camus tenia habitualment.
Destrossat per aquella veritat vaig seguir investigant fins que un dia, cercant informació a una de les cases on va viure Camus, vaig trobar les cartes que et vaig fer arribar. Aleshores vaig descobrir que ma mare no era l’única amant d’ell i potser hi havia més gent com jo, que volia saber les seues arrels.
Les cartes anomenaven a la “petite Cecília” i en una d’elles parlava de la filla que ella havia tingut, és a dir, possiblement la meua germana per part de pare. Seguidament, movent-me per instint i gràcies a la sort, vaig trobar-te i et vaig fer arribar les cartes, perquè junts arribem a una conclusió sobre el nostre passat.

Lluís G.

Paula Guerrero
1r Batxillerat. IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada