10 de març 2014

Buckingham Palace
Londres, 28 de gener de 2014

Distingit  Joan Ferrer,

Li faig arribar aquesta carta com a resposta a la que em va enviar fa unes setmanes per demanar-me que el traguera de la presó en la qual roman reclòs des de fa uns dies.
Pel que fa al relat, he de dir que ha estat un dels millors escrits que he llegit mai, malgrat que tinga els meus dubtes sobre la veracitat dels fets. És una història extraordinària on hi ha una barreja d’amor, venjança, enginy i intel·ligència que ha fet que no pogués deixar de llegir-la i que m’oferira, personalment, a contestar-li al seu prec. 
Encara que he llegit minuciosament l’escrit i he consultat amb persones especialitzades per comprovar que no tinguera cap trastorn psiquiàtric, i que cap de les dades, llocs i persones que citava foren inventades i falses, ens trobem davant d’aquest dilema: o bé tot allò que conta és cert, o bé vol enganyar-nos per tal de no pagar els deutes que ha contret amb Hisenda.
És per això que he decidit que romandrà a la presó durant dos anys més per esbrinar si allò que conta és cert, o si, per altra banda, ha estat tot una invenció seua per tal de no pagar els impostos originats per les seues indústries. No obstant això, li pregue que em demane tot allò que necessite perquè té la meua paraula que no li faltarà mai res.
                                                                                                                Una cordial salutació 

Andrea Almarche Fuster
IES BERENGUER DALMAU. Catarroja
2n de batxillerat A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.