15 de març 2014

Estimat Senyor Ferrer:
  Després que llegira la seua carta a la reina d’Anglaterra i que m’adonara de les seues virtuts sobrenaturals, m’he vist obligat a escriure’l per demanar-li ajuda davant la preocupant època actual. No cal esmentar els forts conflictes socials i les innumerables revoltes urbanes que estan sorgint a causa de la crisi, però el que més em preocupa és el renaixement de la ideologia feixista.
   L’altre dia, a la televisió, vaig vore un programa que ens parlava sobre l’augment d’afiliacions als partits d’ultradreta i com aquesta ideología va contagiant-se en periodes de recessió econòmica, ja que algunes persones davant  de la desesperada situació actual acaben manifestant sentiments xenòfobs i racistes .
   Em dirigisc a vosté per tal de suggerir-li que en compte de lamentarse per estar condemnat a no morir-se,  creara un partit polític amb el fi de governar Espanya,  ja que reuneix els dos elements essencials per a fer-ho. D’una banda posseix un patrimoni inesgotable a les seues butxaques i ,d’altra banda,  arran de la seua immortalitat que l’ha fet viure un bon grapat d’anys, compta amb la suficient experiència per saber què fer quan tinga en mans el govern per tal de suavitzar la lamentable situació.
                                                                                     MAURO VIDAL MALONDA

                                                                                        2n Batxillerat B
                                                                                        IES Maria Enríquez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.