10 de març 2014

Infern
Darreries del segle XX

Joan Ferrer
Presó de *****,  Anglaterra.

Benvolgut Joan,

He de comunicar-te que he interceptat la teua carta dirigida a la Reina d’Anglaterra perquè no em perdonaria de cap forma que ella acceptara la teua proposta, ja que com saps, ambdós tenim un tracte, en el qual tu ets immortal per a tota l’eternitat. Els tractes amb mi, ningú no els trenca. De tota manera, no crec que haguera servit per a res ja que tens concedida la immortalitat i, com has pogut comprovar, cada volta que algú intenta assassinar-te, li ocorre alguna cosa. 


No obstant això, he de dir que em fas llàstima, quasi tots els hòmens que han demanat el mateix desig que tu han acabat en la desesperació. Supose que molts, com tu no, es pensen les conseqüències de ser immortal, tals com la soledat. 


Dit açò, he pensat que si tan desesperat estàs per què la mort et visite, tal volta voldries fer un altre tracte a canvi de la mort, i és clar que vull alguna cosa a canvi. Et preguntaràs, què vol aquest ara, si ja no em queda res? Bé, el que vull és la teua ànima. A canvi de la teua ànima, tu moriràs i descansaràs per tota l'eternitat. Què et pareix?

Espere la teua resposta.

Atentament,

El Dimoni

Lara Martín Pérez
IES BERENGUER DALMAU. Catarroja
2n de batxillerat A


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.