19 de març 2016

El judador sense estima


Un dia d’estiu, un home que anava a veureu la seua iaia, va agafar un bus per a arribar al més ràpid possible. Dins del bus va veure a un xic d’uns 25 anys que estava jugant amb una Nintendo 3DS Xl que estava nova, però va veure que en la consola posava el nom d’un altre xic. Havia vist el nom vertader del xic en la seua samarreta de McDonal's, ja que treballava allí.
A partir d’ací, l’home es va imaginar que el xic va furtar la consola, que li l’havia furtat a un xiquet de 5 anys quan el va veure al McDonal's menjant, mentre s’havia anat a jugar a les atraccions que té. Aprofità el moment i la va agafar i al minut se n’havia anat a sa casa a jugar, des del començament jugà una mitja de cinc hores al dia, però acabà jugant-ne dozte, oblidant-se de la seua família i deixant-ho tot, menys el seu treball, per la immersió que li provocà la consola.
Aquests xic va agafar una paranoia amb els jocs, que el va fer jugar en tots el llocs que podia fins el punt de transformar la realitat i transformar-se en un boig que a soles sap el que és una hamburguesa i un joc.
Alexander Aguiar
1r de Batxillerat
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.