8 de març 2017

EL RENTAPLATS
    En una ciutat, no fa molts anys, quan els xiquets ja anaven a l'escola, va nàixer un xiquet fruit del casament dels senyors Jowell.
    El xiquet s'anomenava Randy. El part va ser normal, però van transcórrer els anys i el nen va començar a experimentar canvis en les mans. Li agradava rentar els plats amb la seua mare i de molta aigua que va llançar a les mans, començaren a créixer esponges a les dues mans. El nen era estrany, era un xiquet estrany ja que sols tenia sis anys i ja mesurava com el seu pare però ell ho veia normal. En l'escola no es relacionava amb ningú.
    Quan ja tenia les esponges a les mans, rentar els plats era més fàcil, ho veia una comoditat però en l'escola l'anomenaven el rentaplats. Tenia un creiximent molt estrany,  tenia set anys i pareixia una persona adulta, amb huit anys es va posar a treballar a un lloc on rentaven plats, ell era feliç, es va fer avi molt prompte i va morir, els seus pares ploraven la seua mort però ell havia sigut molt feliç i fins i tot, després de la mort les esponges, mai es van assecar d'aigua.

Álvaro Oliver. IES LAURONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.