8 de març 2017

L'home minvant

Era una matinada qualsevol, Encarna estava passejant al parc tranquil·lament quan va ensopegar amb una vella sense voler, aquesta va mormolar una maledicció que afectaria el seu pròxim fill que anava a nàixer en unes setmanes. Encarna, incrèdula, no li va donar importància i va seguir fent vida.

Va arribar el dia del part, i Encarna amb el seu marit van anar corrent a l'hospital. En arribar al quiròfan, els metges no donaven crèdit. Aquell nen era gegant, La dona va morir al part, junt amb el seu home, encara que mai es van saber ben bé quines van ser les causes de les seues morts. I allí, davant els cadàvers dels pares era ell,  Goliat, la criatura tan sols tenia uns moments de vida i ja feia quasi metre i mig d'alçada.

Goliat va viure en un orfenat fins que va complir la majoria d'edat. Curiosament, seguia amb la mateixa estatura que quan va nàixer. Però, tot va canviar. Doncs Goliat va començar a minvar. Fins que als trenta anys era més petit que un cap d'enfilar. Finalment, Goliat va desaparéixer.

Carlos Muñoz Gil. IES LAURONA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.