7 de març 2017

EL PENJOLL DE MARAGDES


Quan la comtessa de Bright i la senyora Garsay eren joves, a la comtessa , per al seu dihuité aniversari, li van regalar els seus pares un collar de maragdes. La senyora Garsay, en veure el collar de la seua amiga, es va enamorar a l’instant i va voler tindre’l tota la resta de la seua vida.
Passaven els dies i la senyora cada vegada pensava menys en el collar. Als pocs anys, va conèixer al senyor Garsay en un cafeteria de la ciutat, es van enamorar i en poc de temps van acabar casant-se.
La comtessa va conèixer un xic, amb el qual també es va casar. Per celebrar la seua boda van fer una festa al jardí de sa casa amb tots els luxes possibles. Tots anaven molt elegants, però en especial la núvia, que anava amb un vestit blanc i el collar que li van regalar els seus pares per a la majoria d’edat.
Eixa mateixa nit, amb el collar en el pensament de la senyora, els senyors Garsay van fer l’amor i als nou mesos va nèixer un xiquet, que portava una ombra al voltant del coll semblant a la forma del collar de la comtessa de Bright.
Esther Capilla
IES ALMENARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.