17 de març 2010

IES L'OM


Per aconseguir metes en aquesta vida has de lluitar molt i passar per molts maldecaps i moments no massa agradables, tal volta siguen ocasionats per l'estrés o simplement per un quefer inesperat.

L'ambició s'apodera de l'ésser humà i és aixó el que el fa estar descontent amb el que té i estar sempre queixant-se per ximpleries fins que la vida et dóna un gir i, aleshores, te n’adones que no val la pena tanta lamentació per coses tan insignificants.

Aquest és el cas de Mireia,una jove de 27 anys, la qual va voler crear una empresa amb  Pere i confià amb ell, però la Mireia se n'anà per un sentiment de pessimisme i derrota que li causà la inesperada traïció de l’amic.

Pere no tornà alçar el cap després d'aquest episodi, perquè no sols va haver d’ enfrontar-se a la realitat sinó que, a més a més, els acreedors se li tiraven damunt . Pere s'ho havia muntat molt bé i, creent-se molt llest, va pensar que Mireia mai descobriria l'engany. Quan aquesta va descobrir la traïció, no pogué quedar-se de braços plegats i emprengué accions legals, encara que l'advocat li digué que no seria fàcil.

La seua situació era molt precària i així i tot no tenia massa ganes de fer-li mal a en Pere, però aquest no havia tingut escrúpols d'utilitzar els seus diners.
Desgraciadament, va caure malalta i el càncer es cobrà la seua vida un any després. No pogué asumir l'engany i açò li va impedir lluitar.

Mireia se n'anà molt abans que el jutge fallara el seu favor, obligant  l'amic a restituir-li la seua part. Si la noia haguera sigut forta, segurament avui contínuaria amb nosaltres.
Cristina Escribano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada