1 de març 2012


Tauró ciclop (Chondrichthyes-uniull)

Estàvem retornant, no teníem res per menjar i decidírem pescar. La nostra sorpresa va ser quan trobàrem un tauró, o això créiem. Quan el miràrem, ens vam quedar perplexos; allí estava mirant-nos amb el seu únic ull.

La Dra. Shi decidí estudiar-lo. Unes hores després va venir amb llàgrimes als ulls, havia mort. Encara que, en veure els resultats dels experiments, ho va entendre tot.

La seua llargària era de 60 cm. i el seu ull tenia 5 cm. de diàmetre. La pell era blanca i de tacte molt aspra. Els estudis van permetre saber que, segons anava creixent, les seues cèl·lules es multiplicaven més i més apresa, això els creava un tumor que acabà, progressivament, amb la seua vida.

Quan la Dra. Shi tornà al centre d’estudi li va parèixer que l’ull del tauró s’havia cristal·litzat i va aproximar-se a tocar-lo. De sobte, va tenir una visió on moria Chi-yo. Va tocar-lo tres vegades més i passà el mateix. Al dia següent Chi-yo va aparèixer morta.

La Dra. Shi decidí confessar la seua visió. Entre tots van pactar no confessar ningú aquesta característica si no fóra per evitar una tragèdia com la mort de Chi-yo.

Laura Fernández Paniagua. 2n batxillerat A

IES Berenguer Dalmau. Catarroja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.