11 de febr. 2013


Estimada C.,
No sé com començar aquesta carta ja que tinc moltes coses a dir-te. Et preguntaràs qui soc. Sóc  Lluís G., la persona que et va proporcionar  les cartes de la teua mare. Vaig donar-te-les sense cap esperança que t’hi interessares, però desprès de llegir la teua obra vaig adonar-me que sí, que ho havies fet, que les havies llegides i que, a més,  vas seguir investigant. Doncs bé, arribat en aquest punt he de dir-te que hem de vore’ns  perquè  he de contar-te moltes coses que crec  t’interessaran. Perquè confies en la meua identitat et diré que  recorde perfectament que aquell dia  duies posada  una brusa  color blau cel i unes ulleres  blau obscur.
A banda de tot això i per assegurar-me que t’interessaràs amb el que et dic en aquesta carta et confesaré  que sóc parent teu i que,  si ens reunim,  podem arribar a trobar totes les respostes als nostres dubtes.
Espere la teua resposta i que confies en les meues paraules, ja que crec que trobar el final d’aquesta història es tan important per a tu com per a mi.
Un abraçada                
Lluís Gil. 
Maypi Arias Cañamero
IES Berenguer Dalmau. Catarroja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.