12 de febr. 2013

IES Enric Valor/ Ignasi Gonzàlez


                                                                                                                   Palma, 31 de gener del 2013

Na Carme Riera.            Després de llegir i rellegir la seva novel.la pens que puc ajudar-la a resoldre el misteri de Cecília Balaguer

            Pel que fa al seu pare biològic, tinc clar que és el senyor i escriptor Albert Camus. No en  tinc cap dubte. D'altra banda, també tinc alguna teoria sobre la mort de la seva mare. Pens que va ser assassinada per Pèrez però que aquest ho va fer perquè li ho varen encomanar. ¿qui?. Pens que l'amant de Cecília Balaguer. Aquest es va assabentar que Cecília només havia tingut una relació sentimental amb ell per interès, perquè li proporcionés informació sobre la resistència al Règim. Tot això per comunicar-li-ho  al seu marit, fidel seguidor del Règim. Sé que per a vosté no deu ser fàcil llegir que la seua mare havia sigut assassinada i que va ser una agent doble, però pens que així  van ser els fets.

            Per altra banda, el que li recoman és que després de llegir aquesta carta s'oblid per complet del succeït i que continui la seua vida, escrivint i desenvolupant la seva vocació; fer gaudir els lectors.


       Atentament un lector seu:

                                                                                                            I. G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada