14 de febr. 2013

Lorena Darriba, 1r Batx. A


Estimada Carme,

Sóc Lluis G, aquell home que et va esperar a la cantonada de la llibreria Catalonia. El mateix que et va donar una carpeta, el dia 23 d'abril de l'any 2001. Recorde que era el dia de Sant Jordi i que anaves a dedicar llibres a la llibreria aquella vesprada. Res més he sabut de vostè tots aquests anys. No obstant això, després de molt de temps he tingut l'oportunitat de llegir la seva novel·la i he pogut tancar alguns interrogants en la meva vida i, per tant, també en la vida de vostè. Res en sabia del contingut de la carpeta que li vaig donar, sols em van encomanar que te la fes arribar que qualsevol forma. Tampoc tinc gaire informació de la teva mare. Solament et podria ajudar facilitant-te la informació de com va arribar aquesta carpeta a les meves mans i qui estava realment interessat que te la fes arribar.
En la teva novel·la esmentes el suposat amant de la teva mare, Cecília Balaguer, i a qui van dirigides les cartes. Camus va ser membre de la meva família. Dic va ser perquè va morir com saps fa algun temps. No obstant això, no va ser ell qui em va lliurar la carpeta directament, quan va morir. El seu fill també fill de Armonia, va trobar a la seva casa una serie de cartes i va començar a invesgar sobre la seva procedència. Desconec com va saber que vostè era la filla de Cecília però tractaré de posar-me en contacte amb ell perquè pugui ajudar-te a saber alguna cosa més sobre la teva identitat. Va ser ell qui em va encomanar això, quan es va assabentar que aniries a la llibreria Catalonia, em va pregar que te la fes arribar com fos.
Tot i que no tinc mes informació de la qual t'he donat, tinc sospites de que va saber qui era la teva mare a través d'Armonia. Ella sempre va estar molt enamorada de Camus i mai va acceptar que ell tingués una amant, per la qual cosa crec que volia fer-te mal, o simplement volia fer mal a algú de l'entorn de Cecília Balaguer. Sospite que també volia que qüestionessis quin és el teu veritable origen, cosa que no et deixaria dormir bé fins que trobessis la informació necessària per endevinar-ho.
Tornaré a posar-me en contacte amb tu al més aviat possible.

Una salutació.

Lluis G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada