12 de febr. 2013

MICRORELAT ALBERTO MARTÍNEZ (IES ALBAL)



Benvolguda C.:

El meu nom no és important, sols ho és descobrir el misteri de la teua identitat, de la teua paternitat. Aquelles cartes que ara has llegit me les va ensenyar el meu pare. La meua mare també va ser amant d’Albert Camus i d'aquesta relació vaig nàixer jo. Mon pare tingué més amants i més fills, com ara tu.

El meu pare em contà que la teua mare, Cecília, era espia i tenia una doble identitat; t’ho pots creure o no, açò és nomes una carta. Ell em contà que estava en una missió secreta de la Interpol, per acabar amb uns mafiosos, els Birello. Durant la missió la van descobrir i la van assassinar. Per això va tindre un ''accident amb una furgoneta''. Tota la resta, tot el que t'han contat de la seua mort és fals. Per això digueren que havia tingut un accident o un suïcidi.

Tant sols em falta dir-te que jo sóc Lluis G. Et vaig entregar les cartes que el meu pare em deixà per a tu, perquè tot eixira a la llum després de la seua mort, perquè sabia que jo et podia ajudar a recompondre les peces del puzle de la memòria de la teua mare.

Una abraçada,

Lluís G.

Alberto Martínez. 2n Batx. IES ALBAL.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.