12 de febr. 2013

MICRORELAT NATALIA BORT (IES ALBAL)

Volia adreçar-me a tu, que busques un home misteriós que et va donar una carpeta blava, per a dir-te que jo sé qui és eixa persona. Sóc Natalia Bort, escriptora, i em trobava aquell dia de Sant Jordi a la llibreria Catalònia. Vaig veure com aquell home et donava una targeta i una carpeta blava. Per a tu això és una cosa normal, ja que hi ha lectors que van darrere dels seus escriptors preferits per a donar-vos relats escrits per ells i vosaltres, amb moltíssima feina, els llegiu; però jo, no sé ben bé per què, vaig anar darrere d'aquell home per a preguntar-li si tal vegada el podia ajudar en alguna cosa. Li vaig donar la meua targeta i se'n va anar sense dir-me res.

Dies després em va escriure per demanar-me que el posara en contacte amb tu. Em deia que era fill de l'amant de la teua mare, és a dir, germà o germanastre teu. Em contava que havia trobat eixes cartes i fotografies a sa casa i que, com son pare era mort i sa mare, Cecilia Balaguer, també, el millor era donar-te-les a tu, perquè conegueres la vida secreta de la teua mare.

Espere haver-te ajudat perquè sé que aquests darrers mesos no t'has trobat massa bé i has estat buscant aquell home de la carpeta blava.

Natalia Bort Rodriguez. 2n Batx. IES ALBAL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.